Weekend

Hello Friday, I’ve been waiting for you

Hej mina vänner! Hur mår ni denna fredag? Jag är ungefär lika trött som jag ser ut på den här bilden ovan. Glåmig hy, mörka ringar under ögonen, röda utslag pga att jag glömt få i mig tillräckligt med vätska under veckans gång och glansig blick som säger ”ge mig sovmorgon, nu!”. Nej jag fiskar inga komplimanger så det finns ingen anledning att säga hur vacker jag är (fast om du nu verkligen känner dig illa tvungen så tackar jag aldrig nej till sådant). Just idag behövdes mer smink än vanligt för att jag skulle känna mig mindre som ett vandrande lik. Fast vad gör det när det är fredag? Äntligen! Jag ska njuta så mycket jag bara kan för det har varit en lång vecka. Rolig på flera sätt, men också påfrestande. Jag känner mer än någonsin att jag förtjänar att verkligen koppla av och ha roligt den kommande helgen.

Just det senare ska jag satsa på ikväll för nu ska jag cykla in till stan och möta upp Madde och Johan för en AW på MJ’s. Där var jag och Madde för några helger sedan. Jag har tänkt skriva om detta stället ett tag men annat kommer hela tiden i vägen för det, och nu hinner jag inte riktigt. Vi får höras mer i morgon. Ha en härlig kväll!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.