C'est la vie

The girl with the homemade pearl bracelet

Jag kämpar på med jobbet ska ni veta. Igår tittade jag på halva Madagascar 3 innan jag målade cupcakes. Idag gjorde jag ett pärlarmband. It’s a tough job but somebody’s gotta do it. Helt ärligt så är det inte helt lätt att vara lärare åt dagens unga. Om de är vår framtid så är jag lite smått oroad. Det är nästan så att jag funderar på att skaffa egna barn bara för att jag blir så provocerad av alla föräldrar som varken ger sina avkommor kärlek eller lär dem om respekt och artighet. Jag förstår nu varför det är brist på lärare. Herrejisses vad de får stå ut med. Igår var det ett barn som kastade en stol på en annan pojke. Sedan sprang han tydligen iväg med en stor kniv (?!). På vissa skolor i Malmö vittnas om tonåringar som tar med pistoler till skolan. Rimligt? Not so much.

Fast sedan kan de ju vara så förbannat roliga och gulliga också. Allra sötast är de som har lite svårt för sig, för när de lyckas med någonting smälter hela jag av deras glädje. Då är det värt huvudvärken och den nedsatta hörseln.

Jag känner fortfarande som att min kropp kämpar mot en infektion, så ikväll lagade jag en (riktigt god!) fiskgryta med nyttigheter. Jag bara slängde i allt som enligt huskursexperter håller bacillerna borta. Chili, vitlök, ingefära, broccoli… Förhoppningsvis så är det räddningen för jag vet inte vad jag gör om jag blir sjuk igen. Nu ska jag skära upp lite apelsinklyftor till efterrätt (tro nu inte att jag gått och blivit nyttig – jag har slut på choklad) och se klart filmen jag inte orkade avsluta igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.