Cape Town Surroundings

Sea Point Promenade

Det går inte att ladda upp bilder så jag bjuder på fyra foton som redan fanns i bildbanken. De tog jag en kväll i våras när jag promenerade längs med Sea Point Promenade. Det här promenadstråket är lite som Kapstadens Promenade d’Anglais i Nice. När det inte blåser stormvindar (vilket det ofta gör i den delen av Sydafrika) så är det många som joggar eller strosar längs med strandkanten. Som ni ser är det en ganska vacker plats att vara på precis innan solnedgång också. I bakgrunden på tredje bilden uppifrån skymtar de tre bergen som omger Kapstaden – Table Mountain, Signall Hill och Lion’s Head.

Den här arbetsdagen har för övrigt varit ganska påfrestande, och dessutom börjar jag känna av lite halsont på grund av att de 17 graderna och strålande solsken som hade utlovats idag, totalt uteblev. I stället har jag frusit mestadels av dagen. Så om jag blir sjuk igen kommer jag inte bli förvånad. Det kan också vara magkatarr. Jag vet inte riktigt vad jag ska hoppas på? Det var en lättnad att komma hem till min lugna vrå kan jag tala om. Efter en väldigt varm dusch och mat så kändes det lite bättre. Jag ska titta klart på en film nu och sedan förhoppningsvis sova gott i minst åtta timmar.

0 kommentarer

  • Tina

    Oh, så härligt det ser ut. Nu längtar jag om möjligt ännu mer utomlands men har dessvärre ingen resa inplanerad framöver. Hoppas du mår bättre idag. Kram

  • christinestories

    Jag har inte haft det heller på länge, men nu har jag faktiskt nyligen bokat en långresa 😊 Tack jag mår liite bättre men behöver nog främst sömn och vitamintillskott 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.