C'est la vie

Sjukstuga

Jag har såklart blivit sjuk igen. Hosta, ont i halsen och noll energi. Två förkylningar på tre veckor är ändå ganska bra jobbat. Det är såklart mindre bra jobbat av mitt immunförsvar men så blir det när jag 1. sover för lite 2. jobbar mycket 3. jobbar med sjuka snorungar 4. går och lägger mig för sent så att jag inte hinner äta frukost. Jag får bita i det sura äpplet och stå mitt kast. Det jobbigaste är att jag har magkatarr också och den är ganska vidrig just nu. I natt kunde jag knappt sova för att jag hade sura uppstötningar som ger ett fruktansvärt obehag i svalget och gjorde att jag typ fick sitta upp och sova. Plus att jag mår illa och känner mig ”bubblig” i magen. Usch. Får jag lov att tycka lite synd om mig ändå? Trots att jag på sätt och vis har mig själv att skylla. När jag väl blir frisk igen får det bli andra bullar så att jag inte åker på något mer otrevligt innan månaden är slut.

På tal om bullar så kom mamma förbi med det nu ikväll. De där som syns längst ner till vänster i bild. Mamma älskar vaniljbullarna från Pågen och kan prata om dem ungefär som att de var guds gåva till mänskligheten. Dessutom hade hon handlat annan mat, frukt och Gaviscon. Bara för att jag skulle slippa gå ut. Ibland är hon ganska så underbar min mamma. Ibland är hon en hönsmamma utan dess like, men när hon en av tre gånger kommer till undsättning då jag är sjuk så är jag så tacksam för det. Hon förväntar sig aldrig något tillbaka utan gör det av ren omtanke och generositet. Jag hoppas bara att hon hann hem till ”Så mycket bättre” för det var tydligen dagens happening.

Själv ska jag se på senaste avsnittet av Wahlgrens Värld och äta kyckling med ris. Förhoppningsvis mår jag lite bättre i morgon så att jag åtminstone kan stoppa i mig en liten vaniljbulle utan att tvingas ligga i fosterställning efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.