C'est la vie

HAPPY NEW YEAR!

Syrran och jag landade på Kastrup klockan tre i eftermiddags och efter lite tågförseningar kom jag innanför lägenhetsdörren för en timme sedan. Nu har jag hunnit duscha samt piffa till mig lite. Jag har fina vänner som bjudit mig till ett par olika nyårsgalej men jag bestämde mig till slut för att fira årets sista högtid med mamma som inte hade några planer. Det passar mig ganska bra. Vi ska äta rostbiff, dricka champagne, kanske se någon film eller spela spel i väntan på tolvslaget och spana på raketer från hennes inglasade balkong. Om jag mot för modan får feeling så möter jag efter det upp med en kompis och firar in det nya året the party way. Alternativt åker hem och lägger mig under duntäcket. Vi ser helt enkelt.

Idag är sista dagen på ännu ett år. Det sista året innan vi påbörjar ett nytt decennium. Nu måste vi snart börja säga 1920-talet i stället för 20-talet. Annars blir det väldigt förvirrat. Det är sådant jag tänker på såhär på nyårsafton 2018 när jag egentligen borde vara på väg hem till mamma. Bilder och reseskildringar från dagarna i Spanien kommer inom kort.

Gott nytt år härliga människor som kikar in här varje dag och lämnar fina små och stora, svarta avtryck. Ni förgyller alltid mitt år lite ytterligare.

Stor kram! <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.