C'est la vie

Gott Nytt År!

Jag har inte varit så bra på att uppdatera här men ju mer tiden gått, desto motsträvigare har det känts att skriva ett blogginlägg. Jag borde inte tänka så men jag får lite prestationsångest och vill ”leverera”. Egentligen borde jag ge er mer credit än så för jag förstår ju att ni som läser inte kräver att varje inlägg ska hålla en skyhög kvalitetsnivå, och att det kanske är roligare att läsa någonting än inget alls. Lät det högdraget? Ni klarar er såklart alldeles utmärkt utan mina uppdateringar men jag är förbannat glad och stolt över att det jag skriver uppskattas av andra.

Hursomhelst. Nu är jag i Oslo hemma hos Ina. Min kära vän som jag har känt hela detta gångna decennium. Därför känns det extra fint att avsluta 2019 och starta 2020 tillsammans. Jag kom i söndags och vi firade min ankomst med en drink på en av de mysigaste barerna jag varit på, Territoriet hette den. Sedan har vi fikat, strosat runt, varit uppe på Frognerseteren och ätit långa frukostar framför hennes köksfönster som har en av de mest rogivande utsikterna jag någonsin stött på.

Kolla så gullig! <3

Dessutom är min pojkvän (hur knäppt?!) också här med sin kompis Clara vilket såklart gör det extra roligt. Clara är en sådan där glad och positiv person som jag tyckte om i samma stund som jag träffade henne. Överhuvudtaget så tycker jag om alla hans vänner, och mina tycker om honom, vilket är så himla viktigt. Då vet man att den man är ihop med är en vettig människa.

Jag hinner inte skriva så mycket mer för nu ska vi fira nyår.

GOTT NYTT ÅR mina vänner! Vi hörs i 2020.

Kram <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.