C'est la vie

God Jul

IMG_20161223_223723_501

Jag kände att jag behövde en paus från bloggen i några dagar och så fick det bli. Eftersom att det är julafton idag så ville jag trots allt kika in här och önska er alla en god jul. För min del känns det verkligen inte som julafton.

Just nu befinner jag mig i den lilla semesterstaden Ballito på Sydafrikas östkust. Vi kom hit i torsdags morse och jag ska vara här tills jag åker tillbaka till Kapstaden på måndag morgon. De andra två ska ta en buss till Moçambique samma dag så de åker till Durban i morgon.

Vi var ute igår och jag kom inte i säng förrän omkring fyra i morse, så jag har varit lite trött idag. Dessutom har det blåsigt kalla vindar idag och himlen har varit alldeles grå, så i stället för strand- eller poolhäng har jag ätit en lång lunch och mest hängt på hostlet och snackat med de andra som bor här. Jag har faktiskt inte känt mig ensam alls trots avsaknad från familjen.

DSC_1921

Om en stund ska jag däremot möta tjejerna för en alternativ julmiddag. Jag har förresten bytt hostel för det vi kom till i torsdags ligger precis bredvid två nattklubbar så det var i princip omöjligt att sova innan klockan sex på morgonen.

GOD JUL på er fina människor. Hoppas att ni har en mysig, rolig och kärleksfull julafton med era nära och kära.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.