C'est la vie

End of vacation bubble

DSC_1924

Det är dags för mig att flyga hem till Kapstaden. Mina sista dagar i Ballito var minst sagt innehållsrika och jag åker hem med ny energi. Lite mer solbränd, några fler vänner på Facebook (och på riktigt såklart) och många kunskaper rikare. Jag har träffat på så många härliga människor så ni anar inte. Igår satt jag uppe lite för sent och pratade med två killar som bodde på samma ställe som jag. Den ena var Afrikaans och den andra brittisk. Mycket om Sydafrika och det är så intressant att diskutera sådant. Särskilt med någon som kommer härifrån och få höra hans syn på allting, och dessutom med andra som också reser runt i landet. Alex, den brittiska killen då, jobbar för övrigt som ingenjör på en yacht ägd av en rysk miljardär. Han jobbar tre månader i taget och reser runt i världen de tre månader han inte jobbar. Härligt liv eller vad?! Jag bad honom fixa jobb åt mig, haha.

Under gårdagen var det grått och blåsigt igen så tyvärr kunde jag inte riktigt njuta av solen mina sista dagar men jag åker vidare till ännu mer sommar så det ska nog gå bra. Jag kommer däremot sakna det varma havsvattnet. Det känns som jag levt i en konstig semesterbubbla och de senaste 10 dagarna har jag inte sovit en enda natt ensam. Det ska bli skönt att sova i ett rum där ingen annan snarkar, kommer hem mitt i natten eller väcker mig tidigt.

Nu ska vi strax lyfta. I veckan så lovar jag att bombadera er med inlägg från min resa, so stay tuned.

//My vacation is over and it’s time for me to fly back to Cape Town. It’s been 10 incredible days and I’m going back with new friends and a ton of stories to tell. See you back on South Africa’s west coast! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.