Roadtrip in South Africa

Update from Coffee Bay

IMG_20161220_092244

Jag kikar in snabbt här för att meddela att allt är bra. Jag har varken bränt mig, rökt några magic mushrooms eller blivit biten av någon giftig spindel. Allt är under kontroll med andra ord. Vi har spenderat två dagar i Coffee Bay, en liten by precis vid kusten, och mest tagit det lugnt. Det är väldigt bevarat här vad gäller just lokalbefolkningen och känns inte alls turistigt. Hit åker mest backpackers för att röka på (jag har blivit erbjuden både svampar och marijuana men artigt tackat nej), festa och surfa. Vilket blandas upp med urinvånare från närliggande byar, unga turister från Europa och kringresande sydafrikaner. Det är en otroligt avslappnad atmosfär här. Ingen stressar, alla lever för dagen, dricker öl och gör precis vad de känner för att göra i just i den stunden. Vi har bott på vad som troligtvis är det sunkigaste hostel jag någonsin sett men stämningen är oslagbar och personalen har varit väldigt tillmötesgående. Som ni kan se på bilden ovan så är det otroligt vackert här. Jag blir hänförd 24/7 av omgivningen häromkring. När jag kommer hem (eller möjligtvis till Durban om jag kan/orkar blogga från Camilles dator) så ska jag bombadera er med foton. Jag lovar.

Just nu sitter vi på ett hostel precis över gatan som är snäppet bättre (okej, fem gånger bättre då) än det vi bott på. Om jag kommer tillbaka hit någon gång så kommer jag definitivt bo här i stället. När vi druckit upp vårt kaffe ska vi sätta oss i bilen igen för att göra ett stopp vid det berömda ”Hole in the wall”, innan vi kör vidare mot Durban.

För den som vill följa mig på Instagram: christines_stories

0

0 kommentarer

  • FREEDOMtravel

    Men åh så lugnt och skönt det låter! Här är det ganska mycket julstress, haha. För egen del pysslar vi inte så mycket, men det är ändå mycket på jobbet och lite små presenter som ska inhandlas. Och sen märker man ju av en lite stressad stämning runt om i köpcentren 😉 Ha det fortsatt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.