Paris

From the inside and out

 

 

Mina sista dagar i Paris var jag ledig. Jag märkte verkligen skillnad från att jobba heltid till att njuta av staden när det inte finns några måsten och med en total avsaknad av stress. Då det finns tid att strosa runt i lugn och ro för att upptäcka gränder och gator jag inte hade sett tidigare. Att ta det lugnt på morgonen och träffa vänner på kvällarna utan att behöva tänka ”usch, så måste jag upp tidigt i morgon bitti”. Jag tror att det gjorde stor skillnad på mitt välbefinnande att avsluta Paris på det viset.

 

Jag mötte upp med en killkompis en av mina sista dagar i Paris. Han bjöd mig på en drink och sa att jag såg hälsosam ut, och var ”vackrare” än sist vi sågs för drygt två veckor sedan. Hur fin komplimang var inte det då? Okej, att han är italienare har kanske lite betydelse, men ändå. Det har nog med harmoni att göra. Känner man sig glad på insidan blir man glad på utsidan också och således mer attraktiv. Den där gamla klyshan att det är insidan som räknas stämmer nog. 

 

Sista veckorna var tuffa, men jag klarade det och nu kan jag blicka framåt. Även fast jag såklart tänker tillbaka ibland. Mest på det där vackra och fina som Paris bjuder på. Minnen jag tagit med mig och tankar om hur livet förändras med min flytt. Så tro mig, bara för att jag flyttat hem till Sverige kommer det inte bli total avsaknad på det där franska och Paris. Det kommer finnas med där på ett hörn.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • teruko

    Tror att om man en gång fallit för Paris charm och skönhet, så sitter det där för resten av livet, om än stundtals lite naggat i kanten… Du kan väl fortsätta glädja oss med dina fina foton därifrån då och då, även när du bor i Malmö? 😊

  • Linda

    Paris finns ju alltid kvar. Det är som jag och London; jag älskar staden till vanvett, men vette tusan om jag skulle vilja bo där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.