Home Sweet Home

Honey I’m home

 

 

Jag håller som sagt på att packa upp min lägenhet. Igår hittade jag min Ludde, fårskinnsmattan från IKEA. Bara en sådan trivial grej gör mig lycklig. Jag funderar för övrigt på varför jag bara har ojämnt antal av allting. Det finns sju små assietter, fem cocktailglas, tre vinglas och fem dricksglas. Inget av det finns att få tag på länge. Ska jag slå sönder ett av varje? Köpa nytt? Jag hatar när det är ojämnt antal. Det ser så fult ut i skåpet. I-landsproblem, jag vet, men jag tycker verkligen inte om det.

 

Om man bortser från det dilemmat är livet ganska behagligt just nu. Jag vaknade upp i morse med solen som lös in genom persiennerna. Jag går runt här och fixar, sjunger om vartannat och känner mig så glad. Jag återupptäcker fina saker och öppnar med spänning glas inslagna i tidningspapper. Längtar efter att inreda med vackra detaljer och sätta upp tavlor på väggarna. 

 

Nu är jag hemma. 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.