C'est la vie

Breakfast for Champions

 

 

En vanlig grå tisdag (inte för att jag är på dåligt humör men det är tråkigt, regnigt väder idag i Malmö) kan kännas roligare med en lyxig frukost. Det är i alla fall mitt motto. Jag tycker att det är enklare att äta en nyttig frukost i Sverige än det är i Frankrike. Jag älskar att det finns så många valmöjligheter här, och att det mesta är ett nyttigt men gott alternativ. I Frankrike tycker jag att allt innehåller en massa socker och alla små miniförpackningar med yoghurt är varken miljövänligt eller ekonomiskt. Sedan det här att få äta svensk ost. OST!

 

Det är som sagt inte det roligaste vädret idag, men då passar det bra att jag fortfarande har en massa tvätt att gå genom. Igår tvättade jag tre maskiner med lakan och handdukar som legat nere i förrådet i 2,5 år.

Sedan ska jag tvätta håret. Det kanske inte låter så intressant men sanningen är den att jag inte gjort det på fyra dagar på grund av min tumme. Nu är det så illa så inte ens en hel flaska torrshampoo kan få mitt hår att se fräscht ut. Kan man ens tvätta håret med en hand? Det återstår att se.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.