C'est la vie

From East to West

 

 

Idag jobbar min syster fram till klockan fyra så jag ska strosa runt lite på egen hand. Jag tänkte ta mig till Covent Garden då jag aldrig varit där förut, och sedan gå runt där i området. Just nu befinner jag mig i Dalston som ligger i östra London, och jag ska ta mig till västra delen, så det tar nog ett tag att åka dit. Det är faktiskt ganska fint väder idag med. Lite sol och runt 12 grader. Perfekt väder för att gå runt på stan. 

 

Igår hade jag förresten en riktigt mysig dag. Vi åkte till Brighton där syrran och Henry skämde bort mig med afternoon tea, god middag och drinkar. Det var en tidig födelsedagspresent från dem båda. Otroligt omtänksamt av dem. Bilder från gårdagen kommer inom en snar framtid.

 

Hoppas ni får en fin måndag!

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Hejsan! Önskar lite bilder från/utlåtande av Covent Garden. Har inte heller varit där, men ska till London i vår och undrar om det är värt att spana in.

  • Madeleine

    Kom på en sak till att fråga: Det här med Oyster Card… Finns det något ställe på varje tunnelbanestation där man ska "registrera" kortet (förutom vid spärren) för att det ska dras rätt summa, och hur gör man i så fall om man byter tunnelbanelinje?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.