From beach to pool

IMG_9483 IMG_9491 IMG_9486 IMG_9513 IMG_9508 IMG_9499

Här är några bilder från förra helgens strandläge på Clifton. Jag betalade 50 rand (ca 30 kronor) för en solstol och slapp bli insmord i sand. En sandfri Christine, är en glad Christine. Stranden är ju vacker men det är så himla tråkigt att inte kunna bada utan att få frostskador. För övrigt så mår jag mycket bättre idag så när min kompis Fia frågade om jag ville haka på till The Glen Hotel och chilla i en solstol så tackade jag glatt ja. Fast jag tror att jag ska tillbringa tiden i skuggan under ett parasoll för jag vill inte utmana ödet. Det är riktigt varmt idag så jag ska försöka undvika stekande i solen och såklart dricka massor med vatten.

Dessutom blir det trevligt att träffa Fia igen och ta igen allt som hänt sedan sist vi sågs. Hon var nyss i Indien och i morgon flyger hon sin kos igen till något annat fjärran land (jag är inte avundsjuk, inte alls). Hursomhelst så ska jag packa ihop mina grejer nu och bege mig.

Vad har du för dig idag? 

0 reaktioner på ”From beach to pool”

  1. Jag har lagat mat h e l a dagen… Min man fyller år och vi har som tradition att bjuda varandra på en flottare trerätters på födelsedagarna. Det har vi gjort i närmare 40 år nu, så den traditionen får inte brytas! 😉 Ovanpå detta har vi precis helt oöverlagt spontanbokat en resa till Marocko i höst! Så nu kan vi se fram emot Kroatien i maj, Paris i juli och Marocko i oktober. Det gäller att vi håller oss friska…

  2. Ja jag vill minnas att du nämnt detta innan. Vilken fin tradition! Marocko låter underbart dessutom. Passa på medan ni har hälsan i behåll!

  3. Oj, då ! Minnet sviker mig, risk för upprepning uppenbarligen… Men jag har ju hängt här ganska lång tid nu, så det kan nog upprepas igen 😉 Vi har varit i Marocko flera gånger, ett par gånger i Marrakech och en gång i Agadir bl a. Det är spännande med en helt annan kultur! Den här resan innebär en rundresa i landet + en vecka i Marrakech. Återvänder gärna dit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen