Weekend

En oplanerad helg

DSC_2690DSC_2693DSC_2703

I lördags åkte jag hem till Fia i Green Point där vi hängde ett tag medan vi väntade på några hopplösa hantverkare som tog väldigt lång tid på sig. Det spelar ingen roll var man befinner sig i världen för de är lika opålitliga allihop. De åkte iväg för att köpa en liten grej och kom inte tillbaka på 1,5 timme. När de äntligen hade masat sig dit och var klara så tog vi en Uber bort till The Glen Hotel & Spa som ligger i Sea Point. Fia har ett medlemskort där och får lov att ta med sig en vän utan kostnad (annars kostar walk-in’s ungefär 150 rand för en dag = 100 kr) och jag var den lyckliga kompisen. Vi fixade två solstolar, beställde in varsin seared tuna salad och sedan låg jag under ett parasoll större delen av eftermiddagen vilket jag varvade med några dopp i poolen och snicksnack med Fia. På kvällen åt jag middag med en annan kompis på en restaurang vid Waterfront och det avslutades med en Espresso Martini på Kloof Street House uteservering.

Igår tog jag inga bilder alls men min söndag började med blåbärspannkakor, sedan tog jag det mest lugnt. Hängde lite med mina flatmates, tvättade, lyssnade på musik och tittade på Switched at Birth. Jag gillar söndagar då inget är bokat utan bara tar dagen som den kommer. Få saker stressar mig så mycket som en fullt planerad helg så den här var helt perfekt.

Som en liten måndagspresent så delar jag med mig av en låt som är sådär peppig som man behöver att låtar är på måndagar. För att ens orka med tröttheten från helgens eskapader. Jeremy Loops är dessutom en sydafrikansk artist vilket kanske kan vara kul att upptäcka. Berätta gärna om ni gillar det!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.