C'est la vie

♥ Friends & Life ♥

 

Det finns vissa ”nackdelar” med att ha vänner som bor på andra platser i världen. Som att man missar viktiga händelser i deras liv och såklart det självklara att inte få träffa dem så ofta. Samtidigt är det så fint att de finns där. Min vän Solveig skickar ibland meddelanden med en bild som påminner om någonting vi upplevt tillsammans, en bild tillsammans med en gemensam vän som hon träffar eller någonting annatsom får henne att tänka på mig (som i veckan när hon skickade en bild från en Scandlines-monter med bilder på Stockholm på en mässa hon var på med jobbet, haha). Det är ju det fina med sociala medier, att kunna dela med sig när man kommer att tänka på en person som man inte bara kan ringa upp hur som helst. Det gör mig varm i hjärtat när människor tänker på mig. Även jag gör detta. Som när jag hittade ett blogginlägg från när jag och Linda bodde i Paris samtidigt. Jag skrattade så jag grät för det påminde mig om hennes härliga personlighet och hur mycket hon får mig att skratta. Så var ju såklart tvunget att skicka det till henne, hehe.

 

Hursomhelst så fick jag ett meddelande från Solveig idag med en selfie på henne och sötnosen på översta bilden, och texten som lyder ”Hello from a coffeeshop in Berlin. I just got to know that we’ll meet on the weekend 13-16 of May!”. Jag ska nämligen en sväng till Berlin över pingst för att hälsa på Florence och tydligen så kommer även Solveig dit då. Nu längtar jag ännu mer! Vi tre jobbade ihop i Paris och sedan jag flyttade hem har de båda varit och hälsat på mig här i Malmö. Den ena på vintern och den andra på sommaren. Jisses så kul vi kommer ha!

 

Jag känner mig lite extra glad idag. Dels för att jag är så tacksam för alla underbara människor jag har i mitt liv och dels för att jag har en massa roligt att se fram emot hela våren. Om bara några veckor åker jag och Lucie till Rom dessutom. Sedan är jag glad över att jag vaknade frisk och pigg. Nu ska jag äta något litet innan jag cyklar bort till dansstudion för dagens balettlektion. 

 

Får jag lov att älska livet lite idag? För det gör jag! 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.