Weekend

Grounded

 

Mitt superduperdunder-immunförsvar verkar svika mig just nu. Jag är den där som blir förkyld eller drabbas av influensan typ vartannat år, om ens det. Förutom den där jäkla magkatarren då vill säga. Nu har jag känt mig konstig i kroppen hela dagen. Ni vet sådär så det gör ont i huden. Hela kroppen känns känslig och tung. Sedan har jag haft ont i magen på ett väldigt märkligt vis sedan i morse. Jag tog mig in till stan i eftermiddags och fikade med min kompis Julia på Lilla Kafferosteriet. Vi hade inte setts på 1,5 månad så jag ville inte ställa in, men jag kände verkligen att kroppen inte riktigt orkade.

 

Mina middagsplaner som jag hade ikväll fick jag därför ställa in och nu har jag gett mig själv utegångsförbud. Köpte med mig en bukett rosor på vägen hem och lite mat. Det var ganska jobbigt att stå upp och laga mat, men jag behövde få i mig någonting lagom nyttigt och näringsrikt. Ganska tacksamt att ha ugn för medans det lagades så kunde jag lägga mig lite på sängen. Jag har ganska låg kroppstemperatur i vanliga fall men nu känner jag mig ovanligt varm. Några alvedon, te och tidigt i säng ska förhoppningsvis göra susen.

 

Jag har förresten hittat en riktigt rolig talkshow på YouTube – The Graham Norton Show. Den är riktigt rolig och det är alltid flera kända profiler med. Tycker att programledaren är så skön. Kanske för att han är britt? Tycker alltid att de är så härliga. Kolla nedan eller sök på The Graham Norton Show så hittar du flera fulla avsnitt!

 

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *