Weekend

Lördagsaktiviteter, intelligenta TV-program och ett dimmigt Malmö

 

God morgon på er underbara människor! Hur många läser egentligen bloggar på lördagar? Eller jag vet ju hur många ni är som läser varje dag, men jag märker även minskning i statistiken (ni är bara statistik för mig… nä jag skojar!) från fredag eftermiddag till söndag morgon. Det är fullt förståeligt. Folk åker bort på helgen, umgås med nära och kära, sover, har sex (ja det måste ju vara en generell ökning av det med i någon statistik), festar, tränar och ser på olika helgprogram.

 

På tal om det där senare så tittade jag på Let’s Dance igår för första gången på typ fem år. Gud så duktiga de är! Hon som fick högst poäng var ju fantastisk! Jag brukar inte se på TV och blir bara irriterad på alla ointelligenta människor som är med i diverse program som Lyxfällan, Paradise Hotel och annat dokusåpaskit. Däremot gillar jag smarta program som handlar om sådant som inspirerar mig, som till exempel musik, dokumentärer om artister eller skådespelare, bakom kulisserna på filmer/konserter och reseprogram som När och fjärran eller Packat & Klart. Jag har alltid gillar Så ska det låta också. Jag älskar musik så det är kanske inte så oväntat.

 

Igår efter jobbet tvingade jag mig till gymmet. Mest för att jag betalar för mycket per månad för att bara gå dit en gång i veckan, men det var också skönt att avsluta arbetsveckan med ett träningspass. Jag sov så gott sen. Idag är det ungefär lika dimmigt och grått här i Malmö som på den här bilden som jag tog nere vid kanalen för några helger sedan. De lovade sol idag, men det ser ju inte ljust ut. Bokstavligt talat. Nu har jag ätit min frukost och ska strax in i duschen. Sedan ut och göra någonting roligt av dagen!

 

0

0 kommentarer

 • Angela

  ja läser din blogg 😉 Däremot så göra jag även de som du skrev. Umgås med när och kära, tittar på helgprogram, har sex 😉 Hoppas du får en fortsatt trevlig och skön söndag! /Angela

 • Ia

  Jag läser inte mindre bloggar för att det är helg, men kanske är för att jag är student så pluggar kanske extra intensivt på helgen ibland och då är det kul paus att läsa en blogg! 😊

 • Resande utbytesstudent i Frankrike

  Kollar mycket blogg under pendlingen och då jag inte pendlar på helgerna blir det inte lika mycket bloggtid 😊

 • Christine&OtherSweetStories

  Ja men det är lite samma här 😊 Läser nästan uteslutande från mobilen, även om upplevelsen ju faktiskt är bättre från datorn 😊 Trevlig lördagskväll till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.