Fredag

Jag låg uppe till alldeles för sent igår kväll, eller natt kanske jag ska säga, och inte gjorde jag direkt någon nytta. Det jag tillbringade två timmar med när jag borde sovit var att läsa bloggar, skrolla på Instagram, med fascination över andras besatthet gå genom kommentarerna på sidan Bloggbevakning och gå genom flödet på Facebook. Efteråt kände jag mig tom och misslyckad. Vad är det som sociala medier gör med oss? Jag var så irriterad över att jag i stället för att bli deppig över andras till synes lyckade liv, hade kunnat få en god natts sömn. Tror ni jag vaknade utvilad? Såklart inte.

Men solen skiner, jag har hunnit få i mitt gott kaffe, idag jobbar jag till kl 12 på en skola jag trivs på och i eftermiddag ska jag träffa min kompis Kamilla och hennes relativt nykläckt bebis. Är framme på jobbet nu så får lov att avrunda.

Ha en underbar fredag vänner!

0 reaktioner på ”Fredag”

  1. Ja sociala medier kan vara både beroendeframkallande och skadligt för hälsan i vissa fall. Trots att alla andra inte har lyckade liv vill de gärna ge sken utav det. I bland är det bättre att logga ut och läsa en bra bok i stället!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen