C'est la vie

Temporary neighbourhood

Min kära vän Louise är bortrest i två veckor och medan hon upptäcker Sri Lanka så får jag låna hennes fina lägenhet. Som jag tidigare nämnt så håller de på att renovera fasaden hemma hos mig och jag höll på att bli galen av att leva i en instängd lägenhet utan möjlighet att kunna se himlen eller få in frisk luft. Du kan ju tänka dig hur tacksam jag är för min väns gästfrihet och generositet. Lägenheten ligger ett stenkast från Möllevångstorget, så det har blivit min tillfälliga hemvist. Nu när det är så grönt och vackert ute så trivs jag extra bra här.

Jag tillbringade eftermiddagen med mamma ute i Västra Hamnen där vi åt glass och solade. Tro det eller ej men jag tog faktiskt ett dopp i det iskalla vattnet. Det piggade minst sagt upp. Av en slump stötte vi på min granne/kompis David och sedan kom även Daniela. När mamma gick hem så stannade jag kvar en stund med dem, men tog sedan bussen tillbaka till Mellersta Innerstaden. Det blev ett snabbt stopp i Folkets Park där en annan kompis satt och drack öl med några vänner men jag var för trött för att orka socialisera mig mer idag. I stället köpte jag en falafel till middag och promenerade hem.

PS! Jag har sett att det är en hel del läsare som hittar hit via den gamla bloggen på finest.se. Hela den sajten kommer läggas ner i morgon så från och med då finns alltså inte den bloggen. Med andra ord kan det vara bra att spara den här adressen på Nouw som bokmärke/i antecknings-appen/tatuerat på ena skinkan/på bloglovin/nedklottrat på en servett eller annat alternativ, ASAP, om det nu är så att du brukar läsa bloggen genom den gamla bloggadressen på finest. Om du är bloggare/kompis/läsare och har en länk till min kära blogg (så tycker jag om dig lite extra mycket <3), vore jag superduperglad om du vill byta ut den gamla länken mot denna på nouw. Merci!

Anywho. Dags att duscha, äta lite choklad, se på en serie och sen sova.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.