C'est la vie

Från taxfreen

Ingen flygning utan taxfree, eller hur? Normalt sett brukar jag inte shoppa på taxfreen eftesom danska kronan är starkare än vår, men nu ligger den på lite normalare nivåer än förra året. Jag behövde en ny creme med spf i och eftersom jag oftast har Lancôme så fick det bli det nu med. Hydra Zen är bra om man, som jag, har känslig hy som reagerar på t ex stress, värme, kyla och miljöförändringar. Jag har inte testat denna innan men jag har den som tonad dagcreme. Vi får väl se om denna är lika bra.
Vill ni att jag ska återkomma med recension?


Min första natt här blev riktigt bra. Jag sov utmärkt, förutom att jag alltid vaknar de första nätterna av att mina armar och händer domnat av. Samma sak hände i natt två gånger. Riktigt skumt. Hur som helst så ska jag nu packa ihop mina grejer och ge mig iväg. Idag är det första dagen på praktiken.

Vi syns ikväll!

Ps, jag har läst alla kommenrtarer men jag hinner inte svara nu eller läsa några bloggar!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.