C'est la vie

La première journée comme parisienne

Det har inte funnits tid eller ork att uppdatera idag. Det har varit en händelserik och rolig dag. Massor med nya intryck och såklart invanda intryck. Paris är sig likt, på gott och ont. I det stora hela så känns allting bra och jag ser verkligen framemot de nya utmaningarna och upplevelserna som väntar i vår. Vissa upplevelser är främmande och lite pirriga men främst spännande. Det är så roligt att lära sig nya saker!

Dessutom är här riktigt härligt väder. Ikväll när jag skulle gå och möta Christophe så fick jag ta av mig koftan för det var så varmt. Då var klockan sju. Jag älskar det! Kvällen spenderades först på ett litet brasserie där vi tog ett glas med François, efter det middag hos svärföräldrarna. Riktigt trevligt.

I morgon ska jag upp tidigt. Jag är ledig i morgon och fredag och kommer jobba på distans lite i stället, för att återgå till kontoret på måndag. Men Linda bjöd med mig på ett frukostevent i morgon och gratis buffé tackar man ju inte nej till. Så jag ska möta henne vid Trocadera klockan nio.

Vi hörs igen i morgon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.