Vardagslyx

Frukost vid Eiffeltornet

Min dag började med frukost på en terass i solen med utsikt över Eiffeltornet. Linda var genom jobbet bjuden på ett frukost-event på Cité de l’architecture och jag fick haka på som hennes ”praktikant” 😉
En morgon med två croissants, en god vän och fantastisk utsikt är sådant som gör livet värt att leva.

Efter en guidning i Elle Interieur’s Jean-Paul Gaultier utställning så stressade vi iväg eftersom Linda skulle tillbaka till kontoret. Själv letade jag förgäves efter nya ballerinaskor. Varför är det så svårt att hitta ett par sköna ballerinaskor till ett bra pris? Jag fick köpa ett par flip flop i ren panik pga hemska blåsor på fötterna.

Resten av dagen har spenderats i parker och jag har gått runt i shorts och flashat mina bleka ben. Jag tror att en och annan blivit bländad, men någon gång måste jag ju börja jobba på brännan. Och jo, här är det sommar nu. När jag kan gå i shorts utan att frysa, ja då ÄR det varmt ute.

0 kommentarer

 • Amanda

  Det låter som en härlig dag! Tack för tipset om dagcremen också, ska spana in den nästa gång jag reser, det är ju lite bättre priser på taxfreen! =)

 • Ellinor

  Hur underbart låter inte allt detta då:
  * Frukost i solen med en god vän
  * Croissanter
  * Ballerinas
  * Bara ben
  * Paris parker

  Oh, ta mig dit nu snart, snälla!

 • Nina

  Oh underbart! Det riktigt strålar om dej (tänker på bilden nedan)
  Du hör hemma i Paris, så är det 😊
  Ta hand om dej.
  Kram Nina.

 • Malin

  Frukost på franskt vis är inte dumt alltså!

  Ja, Venedig är inte jordens billigaste plats direkt. Men vackert så klart. Det är resten av Italien också, varenda liten vrå, så man kan lika gärna besöka något billigare alternativ så länge 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.