Things I like

Parkhäng


Jag köpte någon kycklingwrap som smakade alger. Eller ja okej, det smakade tydligen sushi enligt Linda. Och där har vi svaret varför jag inte gillar sushi…


Röda solbrillor är det nya svarta.


Alla njöt av vädret i parken


Ina är ungeför tio nyanser brunare än jag

Just nu är Paris perfekt. Lagom varmt, lagom mycket turister och allt är sådär nygrönt och blommigt. Jag var tvungen att byta bort jeansen jag hade på förmiddagen till jeansshorts. Det var verkligen SÅ varmt. Till lunchen mötte jag upp med Linda igen och vi satte oss i en park nära hennes jobb. När hon gick tillbaka till jobbet bytte jag ut henne mot Ina och förflyttade mig till Parc Monceau. Där satt vi lääänge. Solade, pratade resor och kärlek, blev uttittade av sliskiga killar(varför tror de att man inte ser att de glor bara för att de har solglasögon på sig..?) och uppdaterade vad som hänt de senaste månaderna. Riktigt mysigt.

Idag har jag föresten bytt skor tre gånger. Jag har skoskav precis ÖVERALLT. Jag kände att jag till och med började få blåsor mellan tårna av sandalerna när vi var iväg till affären innan. I morgon ska jag gå på jakt efter ett par sköna ballerinaskor.
Men nu är det dags för en dusch och sen mys och pys till en film.

0

0 kommentarer

  • EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

    Vilket underbart väder! Nu vill jag flytta till Paris mer än någonsin – på direkten! =)

    Jobbigt med skoskav =/ Så svårt att slippa också när det väl slagit till, eftersom det är sällan man kan skippa alla skor och bara ligga still på soffan i en dag eller två .. hoppas det ändå går över snart! =)

  • tess

    Men åååh! Blir så himla sugen på o åka tillbaka. Parc monceau? Så himla mysigt, vill oxå ha vår nu! Jag hör av mig om jag får för mig att komma ner 😊 Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.