C'est la vie

Same old same old

Jag gick upp samtidigt som Christophe idag, trots att jag egentligen borde sovit ut ordentligt. Jag sov oroligt inatt eftersom magkatarren fortfarande spökar. Jag ska äta frukost nu och sen ta mig in till stan. Jag måste försöka hitta ett par skor och eftersom det är fredag så gäller det att komma ut innan lunch. Sen blir det smockat eftersom alla turister kommit för helgen. Dessutom ska jag luncha med Christophe så jag måste hinna hem innan tolv.

Det är sol idag igen föresten. Lite kyligare än igår tror jag men jag misstänker att det kommer upp i 20-sträcket trots allt. Igår hade vi ju nästan 25 grader, skulle jag gissa.

Vad gör ni denna fredag? På väg på en weekend-trip kanske? Peppar inför kvällens fest?

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag har jobbat/praktiserat hela dagen, sedan hemma och fixa inför kvällens middag. Nu i helgen får jag/vi efterlängtat besök från goda vänner från dina hemtrakter 😉 Kommer med största sannolikhet att bli både en lyckad kväll och helg.

    Ang. jordgubbarna i inlägget ovan, ser jag fram emot att frossa i dem lagom tills jag kommer ner. Oh, vad jag längtar efter en massa soft parkhäng. Hoppas det vackra vädret inte sviker mig!

    Kram

  • Therese

    Jag har varit i väg på en mini mini weekend, då jag är hemma redan nu. Men det var jätte trevligt, då vi var 22st andra orkester/balett männikor från Göteborg också med. Och när man umgås med dem brukar det inte bli fel. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.