Things I like

Strawberries from the market


Andra bilden är tagen med mobilkameran, därav den dåliga kvaliteten.

Jaha, mina förmiddagsplaner gick åt skogen. Just när jag skulle gå ut så insåg jag att Ludo redan gått hemifrån, vilket jag inte ens hört. Eftersom jag inte har egna nycklar och Christophe tog med sina i morse så kunde jag inte låsa dörren, och därför inte gå ut. Jag får helt enkelt gå ut efter lunch då jag har nycklarna.

Till en annan sak. I går på vägen hem köpte jag jordgubbar från en av grönsakshandlarna på rue de Lévis. Det är en gata som går från Villiers (17:e) och uppåt. Med Monoprix, brasserier, pharmacies, charcuterier, blomsterhandlare, småbutiker, boulangerier och massa annat. En trevlig gata helt enkelt som jag tycker om att promenera på. Jordgubbarna var riktigt goda men tyvärr inte av bästa kvalitet så idag hade många blivit dåliga. Jag tror det dröjer någon månad till innan vi blir bortskämda med de godaste jordgubbarna. Men det var perfekt med banan i frukostflingorna.

0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Eller fruktsallad? Iof är nog inte frukterna lika bra som nere hos dig…:(
  Och så har du varmt. Här är det vårsol men klass 2 varning på blåsten. Eller stormen är kanske en mer riktig beskrivning..?

  Jag vill också ligga i en park och sola!!!!!! Nu.

 • Debbie

  ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Fy så smarrigt det där såg ut med jordgubbar till frukost.

  svar från min blogg: Den är ruskigt bra! Man blir rörd och får skratta mycket, kan inte bli bättre 😊 Jodå, jag mår bättre. Försöker att inte tänka så mycket. Sysselsätter mig duktigt på fritiden och jobbar ju för det mesta annars så jag hinner inte tänka. Fast klart det känns tomt. Saknar att hålla hans hand på vårpromenaderna, att vakna upp och se honom ligga bredvid. Att prata med honom… svider när jag tänker på det, så jag ska låta bli.

 • Malin

  Åh, Rom har jag ännu inte prickat av. Men det står så klart på listan över villbesökadennastad! 😊

  Vilken härlig frukost du högg in på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.