Travels

Bien arrivée


En jäkla massa packning släpade jag hit!

Planet var HELT fullbokat och när jag checkade in undrade de om det fanns några som kunde tänka sig åka med ett senare flyg. ”Eh, nej tack! Nobel får jag vara en annan gång.”, tänkte jag och skrev ut min bagage-tag. Gud jag ville bara komma fram! Och när jag satt på flygbussen som körde in i Paris genom Boulevard Malseherbes mot Opera och insåg att jag faktiskt inte bara är här över en helg, så kände jag mig så lycklig. Där satt jag med världens största leende och blev nästan tårögd av lycka. När Christophe kom gåendes mot mig så föll allt på plats. Det är så underbart att vara tillsammans igen. Nu mår jag bra.

Eller ja mentalt i alla fall. Magen har fått utstå så mycket stress och dålig kost de senaste dagarna så när vi varit ute och ätit middag innan så gick jag nästan dubbelvikt hem. Det där glaset vin var en dum idé…
Nu ska jag äta en Activia-yogurt och sen ska vi lägga oss ner i sängen, kramas och titta på ett avsnitt How I met your mother innan vi somnar i varandras armar. I morgon börjar ett nytt kapitel och jag vill vara utvilad och pigg.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.