C'est la vie

Fördelen med att vara vuxen

Jag hade en ganska skön midsommarafton. Jag tittade på Grease, gick en kort promenad, såg en dokumentär i tre delar om attackerna i Paris och grät en skvätt, skickade några midsommarhälsningar och åt rotfruktschips i pyjamas. Även om jag vid ett tillfälle kände mig lite uttråkad så fick jag inga känslor av ensamhet, trots att jag inte umgicks med någon på hela dagen. Förutom att jag snackade lite med en kille på kaféet jag gick till på eftermiddagen. Först tyckte jag att han var lite söt och såg framför mig ett typiskt rom-com scenario där flicka möter pojke på ett kafé och så uppstår kärlek vid första ögonkastet. Sedan berättade han om alla charterdestinationer han varit på och att han bodde i Staffanstorp, och där var två olikheter som inte hade kunnat kompensera för alla likheter i världen.

Nu ska jag gå iväg till min kompis Anneli. Hon och Cecilia skulle äta bananpannkakor följt av långpromenad i Falsterbo och tyckte att jag skulle följa med. Det lät roligare än att träna och städa lägenheten, vilket var mina ordinarie planer för denna lördag, så jag tackade ja ganska snabbt. Ibland är det bra att vara vuxen så att man kan byta ut halvtråkiga saker mot roliga saker.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.