Shopping

For whenever summer decides to make an appearance

 

 

När jag var i Sverige sist sprang jag på ett par snygga sandaler i skinn och mocka. Eftersom jag behövde just svarta sandaler var jag inte sen med att dra fram Visa-kortet. Jag gillar att remen där framme är så bred, för det gör att man slipper det där obekväma med att tårna kommer i kläm någonstans. Dessutom tycker jag väldigt mycket om Vagabond och har redan ett par stövlar i samma märke. De har jag haft i säkert 7 år så det är ju helt klart bra kvalitet.

 

Det är ju som bekant svenskt och den patriotiska utlandssvensken i mig kommer stolt spatsera Paris gator med dessa skorna i sommar. Om det nu kan bli sommar någon gång. Jag är ganska trött på det ständigt regngrå vädret. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.