C'est la vie

Vacation Day

 

 

Idag är en klämdag här, då det var röd dag igår i Frankrike, och jag är ledig. Normalt sett jobbar vi alla klämdagar men jag tog semester den här dagen för länge sedan med hopp om att kunna åka någonstans över helgen. Tyvärr blev det inte så av ekonomiska skäl, men jag behöll den ändå och tänkte att det ju kunde vara skönt med en ledig vardag. 

 

Jag ska passa på att njuta av ledigheten lite, men även ordna med lite sådant jag annars inte hinner. Som att springa ärenden, fixa hemma, handla och tvätta lakan. Jag ska även sortera mail, foton och dokument på datorn tänkte jag. Förhoppningsvis hinner jag med en runda till gymmet också. Jag laddar med min nya favoritdryck med blåbär och björnbär. 

 

Först ska jag ringa ett samtal jag är lite nervös över. Wish me luck!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.