Shopping

For those chilly autumn days

IMG_5379

Min originalplan att sätta mig på en uteservering inne i stan och dricka kaffe gick i stöpet på grund av typisk Malmö-blåsigt-och-regnigt-väder osv. I stället bestämde jag mig för att dra till gymmet och köra ett träningspass, vilket var riktigt skönt. Det är så lätt att hitta ursäkter till att inte träna men när jag väl är klar med träningen så ångrar jag det inte för en sekund. När jag kom hem lagade jag ihop lite pasta. Ni som följer mig på Instagram har kanske sett mina stories, haha. Jag har inte snapchat och ser faktiskt inte tjusningen i det, men det var ju kul att Instagram skapat detta koncept. Hoppas att fler börjar använda det och dumpar snapchat i stället.

Nu regnar det för fullt ute och jag ska iväg och klippa mig klockan fem så jag hoppas att jag har pengar på mitt busskort. Först och främst ska jag ta en dusch, göra en kaffe (jag kom ihåg att köpa mjölk, yey!) och sen ta på mig min nya sköna tröja som jag köpte på Whyred. En dag som denna passar det perfekt med en mysig och varm tröja. Den är i merinoull och med en rabatt på 60% kostade den inte mycket mer än en akryltröja från en budgetkedja. Även halsduken i lammull är därifrån och köptes också på rea. Jag letade hela förra vintern efter en liknande halsduk som skulle passa både till min grå kappa och mina svarta jackor och den här betalade jag inte mer än 300 kronor för. Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Förhoppningsvis dröjer det lite innan det blir dags att dra fram den för höstens säsong, för jag vill gärna att sommaren dröjer kvar minst en månad till.

//It’s raining a lot since a few hours and because of the weather I decided to hit the gym. Maybe you’ve seen on my Instagram? I love the new concept they launched. I’m not a big fan of snapchat so I hope that more people will dump that one and use the feature on Instagram instead, hehe. 

Speaking of the weather, my new merino wool sweater and lambs wool scarf will be perfect for this fall. I got them at Whyred, and on sale. They were both 60% off. I think I’ll put on that sweater after my shower because I’m pretty sure that it’s a bit chilly outside right now.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *