Vardagslyx

Sunset photo sessions

Den här tokan dök upp i mitt liv för snart två år. Känner få personer som är så pyssliga (får alltid världens finaste egengjorda födelsedagskort av henne), generösa och som ger så mycket positiv energi som hon gör <3

Bilderna ovan är från igår kväll när jag och Julia cyklade bort till Västra Hamnen och fotade i det magiska kvällsljuset. Det var i och för sig mest jag som ville fota medan Julia ville njuta av stunden. Det är hon lite bättre på att göra, om man säger så. Jag jobbar på det däremot.

Jag har suttit och googlat på frukostställen i Köpenhamn för jag hade tänkt åka över redan på morgonen, men alla bra ligger långt bort. Eftersom att jag dessutom ska äta både lunch och middag där så blir det kanske lite väl lyxigt att köra utefrukost också. Dessutom känner jag mig själv. Jag kommer troligtvis bli hangry om jag inte äter någonting innan jag åker iväg och ta ut det över någon stackars pendlare som råkar vara i vägen. I morse tappade jag min avokadomacka och kom på mig själv att bli sådär omoget irriterad över det. Som att det var the end of the world. Det gäller att förebygga sådant när man 1. inte är en morgonmänniska 2. blir grinig när hungern slår till. Eller bara växa upp and get yourself together.

Nej nu måste jag fixa lite middag och fortsätta med mitt Switched at Birth-maraton. Jag har en månad på mig att se alla tre säsonger. HUR SKA JAG HINNA?! Livet är hårt just nu.

//I made my friends go out to the harbour last night and catch the beautiful sunset. I wanted to snap some photos and my friend Julia mostly wanted to enjoy the moment. She’s a bit bettar at doing that, if you know what I mean. I’m working on it though.

I’m going over to Copenhagen tomorrow and I’ve been googling breakfast places, but finally I think – to avoid getting hangry – that I’ll settle for eating lunch and dinner out. Now I need to make some dinner and after that continue my Switched at Birth marathon. How am I supposed to finish 2 seasons in 1 month? Better get to it.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.