C'est la vie

On my way to Copenhagen

IMG_5464
In my bag: a book, a few offline playlists on Spotify, travel card, lip balm and most importantly… sunglasses!

Nu är jag på väg med tåget över sundet till vårt kära grannland i väster. Vanligtvis när jag reser utomlands så är det massor med grejer jag måste ha med mig, men när jag bara ska vara borta över dagen så räcker det med det viktigaste. En bra bok att läsa på tåget, mobil med hörlurar och några offline-spellistor på Spotify, mitt JOJO-kort, läppbalsam (hatar att vara torr om läpparna!) och solglasögon. Jag har väldigt känsliga ögon så det där sista är ett måste denna tiden på året. Sedan såklart plånbok, kamera och en tröja att ta på sig ikväll.

Jag har tidsinställt ett inlägg om bergsbyn Èze som jag besökte när jag var i Frankrike. Det kommer upp på bloggen senare idag. Jag har fått dille på den nya snap-funktionen på Instagram så ni kan följa mig där under dagen, hehe.

//I’m on my way to Copenhagen where I’ll hang out during the day. I’ll be updating on Instagram so you can follow me there. 

I’ve also prepared a blog post that will publish later today. It’s about my visit to the village Èze in France. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.