För många val


Nu kan jag iafl testa i några dagar och se om hon har rätt. Kanske händer underverk med min hy om jag använder allt på samma gång!? 😉

Nu har jag börjat få ganska ont i armen. men det är ju vanliga biverkningar av vaccinsprutor i vilket fall, så får jag inte feber och sprängande huvudvärk så ska jag inte klaga. Annars mår jag bra nu, fick ett ryck när jag kom hem och städade rummet, haha! Typiskt mig att göra det när jag egentligen tänkt göra någonting annat. 🙂

Stannade förbi GAP för att köpa lite mysiga strumpor, det behövs nu till vintern. Och på väg till Monoprix för att köpa min viktiga dagsföda(juice, mjölk till flingorna och clementiner), så gick jag inom kosmetika-avdelningen på Printemps(tro det eller ej, men det är faktiskt på vägen… lovar ;-P) för att än en gång grubbla på om jag ska köpa en ny sådan här nu eller vänta och önska i julklapp. Kvinnan som jobbade där var så rolig. Hon började predika för att jag skulle köpa något travelkit och babbla om att jag absolut INTE får använda den utan den här. Och jag som hade bestämt mig för att BARA köpa ansiktsvattnet, blev ju alldeles velig. Som vanligt.
Slutade med att jag sa att jag ville fundera, och hon gav mig prover istället. Hon gillade väl mig och insåg att hon bränt alla broar. Psykologi folks. Hähä.

Nää, nu måste jag ta en dusch och sen mysa ner i sängen med senaste Gossip Girl! Eller Husfruarna… eller True Blood? Oj för många val!
Bjuder på en skön fransk låt så länge. 🙂

M – Le roi des ombres

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen