C'est la vie

Tid över


För kallt nu för converse och trench. Vinterjacka och stövlar får det bli idag!

Hola! Lite spanska får vi klämma in såhär, fastän franska är mitt tredje språk. Kanske något jag ska ta mig an efter jag lärt mig franska? Nej, då lockar nog italienska mer. Något jag blev inspirerad till när jag var i Italien i somras. Det är ett vackert språk! Eller så lär jag mig allihop som mamma. 🙂

Hur som haver, idag mår jag faktiskt bra. Ingen huvudvärk eller feber som de varnade om, och armen känns okej. Lite ont har jag men värst var det igår kväll när jag skulle sova. Kunde verkligen inte somna och det tog säkert en timme för mig att komma till ro och glömma bort obehaget.
Jag ska ta en dusch nu. Sen ska jag möta Iryna och gå på Musée de la mode et du textile, som ligger på rue de Rivoli. Det ska bli kul! Efter det är det jobb och ikväll kanske jag och Linda skulle gå på en filmvisning på sv kyrkan. Det var en fransk film. Men hon kanske inte skulle orka. Isfl funderar jag på att åka in och köpa lite julklappar. De har Nocturne ikväll(på torsdagar oftast) i Paris, vilket innebär att vissa butiker har öppet till 21.00, tror att Printemps eller Galeries LaFayette till och med har öppet till 22.00. Får se om jag orkar.

Update: Blir inget museum idag, Iryna var tvungen att hoppa in och jobba pga sjukdom. Tråkigt. Men vi får ta det en annan dag. Skönt på ett sätt för dels så var jag lite sent igång, och sen nu får jag tid att göra lite grejer som jag varit för upptagen för att göra tidigare!
Nu blir det frukost/lunch, flingor med färska hallon och banan! 🙂

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.