C'est la vie

Lax, pesto och pasta

Jag gjorde god improviserad och extremt lättlagad laxrätt(pga tidsbrist) till lunch idag. Stekt med salt, peppar och citronpeppar, sen pesto och pasta till. Det blev faktiskt riktigt gott. Enkelt framför allt.
Försökte mig även på att göra en kaffe på deras extremt avancerade kaffemaskin. Men det blev kaffasump och blask av det hela. Jaja, var nog för sent för koffein ändå. I natt hoppas jag på att få sova gott!

Nu slutar jag om en timme. Åh det ska bli så skönt att åka hem och bara se på film och äta pepparkakor(köpte det när jag var i Sverige), hihi. Tänkte gå förbi videobutiken och se om de har någon ny film jag inte sett. Fast å andra sidan så har jag några serier på datorn som väntar på att bli sedda. Bl a senaste Desperate Housewives och One Tree Hill. Samt några True Blood-avsnitt. Kanske bättre att spara pengarna till senare tillfälle då jag inte har något att se?

Hmm, får fundera på det där. Jag ser verkligen fram emot en ledig kväll i min ensamhet. Tänk vilka kontraster om man jämför denna veckan och förra veckan. Då hade jag inte alls lika mycket jobb och annat planerat och var så himla uttråkad. Denna veckan är det antingen jobb, skola eller annat bokat och jag känner bara för att sitta hemma och slappa! Haha. Aldrig blir man nöjd. 😛 Fast jag gillar nog mer att ha saker att göra och se fram emot sovmorgon och egentid, än att ha tråkigt och för mycket fritid. 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.