Things I like

For better or worse

Sådant här är också fint. Vänner som skickar en julhälsning med fina fotominnen och hemgjorda godsaker. Det här låg innanför min dörr när jag kom hem från Vietnam. Från min vän Anna som jag lärde känna i Kapstaden <3

Jag försöker leta efter inspiration just nu för det är tyvärr inte en naturlig råvara alltid. Hur gör alla bloggare som spottar ut intressanta inlägg en efter en? Varje dag dessutom?! Den här tiden på året spottar jag inte ut mycket annat än bitterhet och irritation. Särskilt över de som inte står till höger i rulltrappan, grannar som tittar på Melodifestivalen med TV:n på högsta volym eller när jag bakar två limpor bröd och glömmer ha i bikarbonat. Då blir jag långtifrån inspirerad kan jag lova. Jag låter som en riktigt behaglig och sympatisk människa va? Det är förbluffande att jag är singel.

Minns ni att jag skrev om saknaden efter mina vänner som bor på andra platser i världen? Min kompis Precious bokade igår en biljett för att komma och hälsa på mig. Eller det var jag som bokade åt henne eftersom att hon inte riktigt har pejl på Statens Järnvägar. Hon flyger nämligen från Paris till Stockholm nästa vecka och bestämde sig för att ta några av de dagarna hon är i Sverige för att hänga i Malmö. Hoppas att hon köper med sig macarons. Det är ett krav för att få bo hos mig, hehe. Skojar! Kanske. Inte. Hursomhelst så ska det bli så himla trevligt och kul att ha henne här i tre dagar. När hon har varit här är det bara drygt tre veckor kvar tills jag åker till Spanien. Sen är det vår. Woho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.