Outfits

Copy/Paste

Den här tiden på året orkar jag sällan bry mig om vad jag klär på mig. Det blir typ jeans och varm tröja som standard. Det känns som att jag gått klädd likadant de senaste fem månaderna. Idag kör jag däremot copy/paste på lördagens outfit. En gammal kjol från H&M Trend, en nästan lika gammal randig tröja från Monoprix och skor som jag fick i present av en kompis. Ovanpå det har jag en stickad tröja från H&M som luddar av sig på allting. Jag inbillar mig att jag blir på lite bättre humör om jag klär upp mig en vardag och inte tar första bästa plagg från ”Stolen”. Då blir inte dagen lika februari-typisk.

Igår efter kursen så åkte jag hem till syrran och sov över här. Hon behövde lite systerligt stöd och jag var ganska glad över att inte åka hem till en tom lägenhet. Vi åt mackor, tittade på Juno och somnade på tok för sent eftersom att vi låg och snackade i flera timmar. Avståndet mellan våra respektive lägenheter är bara en kilometer så det är enkelt att åka över. Detta uppskattar jag så himla mycket nu efter alla år när jag bodde i Paris och hon bodde i London. Då kunde vi inte bara spontant åka över och äta middag ihop. Båda två är ganska trötta idag och låg kvar i sängen länge när vi vaknade, men vi ska göra oss i ordning och gå ut för att äta en sen frukost.

Hur mår ni idag då mina vänner? Jag saknar era kommentarer och våra interaktioner. Har alla hängt med hit till den nya bloggen?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.