Cape Town Surroundings,  South Africa

Sun laying low

Några av mina absoluta favoriter när det kommer till foton som jag tagit de senaste åren, knäppte jag av vid olika tillfällen under de fem månaderna jag befann mig i Sydafrika. De flesta av dem är från Kapstaden. Det var inte särskilt ofta som jag kunde röra mig på gatorna efter mörkrets inbrott och om jag åkte in till stan ensam så var jag tvungen att hela tiden hålla koll på tiden. Att åka lokaltrafiken i Kapstaden efter mörkrets inbrott är inte en god idé eftersom att det finns en risk att bli rånad eller ännu värre. Jag har skrivit om just säkerhetsaspekten i ett inlägg som du kan läsa här: Hur farligt är det i Kapstaden?

Däremot så passade jag på att fotografera när solen ännu inte rullat ner under horisonten, eller de gånger jag inte spatserade ensam runt på gatorna. Kulisserna i området är så vackra att det ibland inte ens gick att greppa att jag faktiskt var där och fick uppleva det. Vissa dagar känns det som en dröm, andra saknar jag det så att det nästan gör ont.

En bild som är från samma tillfälle som bilden i min header. Det är ifrån stranden på Woodbridge Island.

Strand Street, central Cape Town.

Camp’s Bay.

Cape Point, where the South Atlantic Ocean meets the Indian Ocean.

Kalk Bay Harbour.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.