Hanoi

Hanoi by night

Den här dagen bara flög förbi och jag har helt förlorat mig i cyberspace hela söndagen. Jag sitter här i mörkret och har liksom glömt tid och rum. Skriver blogginlägg, korrigerar gamla blogginlägg (ni minns kanske att jag nämnde att alla gamla importerade inlägg har fel typsnitt och/eller förvrängda bilder). Paris-guiden ligger i utkastet, jag har börjat på en liknande version för Hanoi och sedan har jag skrivit på ett inlägg som jag tvekar inför att publicera. Vi får se om den den dyker upp på bloggen.

Bilderna ovan är från Hanoi, som kanske går att gissa sig till. Olika kvällar efter mörkrets inbrott. Det finns så mycket som visar sig på kvällen i en stad, men som inte syns på samma sätt under dagen. Atmosfären kan liksom skifta och ge ett helt annat intryck. Det var befriande på något vis att faktiskt kunna gå runt ensam på kvällen utan att vara rädd för det kunde jag aldrig göra i Kapstaden. Hanoi är inte en farlig stad att vistas. Även om det säkert sker rån och annat så är det en relativt säker storstad.

Nu är det mörkt ute här med och jag har glömt att baka bröd. Jag har inte ens kommit ur min pyjamas idag. Skandal! Nej hörni. Nu får det vara nog med datortid för denna söndag. Jag behöver tvätta håret, bädda rent i sängen och baka det där förbannade brödet.

Vi hörs i morgon!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.