C'est la vie

Fois Gras

 

 

Igår var jag och Christophe hemma hos en kompis som fyllde år. Hon och hennes kille köpte nyligen en takvåning i 10:e som de totalrenoverat. Alla blev mer eller mindre imponerade av duschen som hade en radio inbyggt. Hon fick ett fint vin av oss i present och bjöd i sin tur tillbaka med champagne och gåslever (fois gras). Det senare har jag svårt för efter att jag blivit informerad om hur gåsarna faktiskt behandlas. Men det är gott i mindre mängder, bara man inte tänker på hur det framställs…

 

Nu har vi precis ätit en stor brunch och resten av söndagen blir nog en lugn sådan inomhus. Jag tror jag ska städa klart garderoben (har kommit halvvägs) samt titta på några avsnitt av One Tree Hill. Jag kom på häromdagen att jag har två säsonger att ta igen.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.