Things I like

I need you my friend

 

 

Januari. Den tråkigast månaden på hela året. Jag påverkas så mycket av vädret och de här grå dagarna med regn utan att se en gnutta sol gör mig så trött och jag känner mig tömd på energi. Varje år denna tiden går jag som i en dvala. Funderar på om jag inte borde göra som björnarna och gå i ide till de första snödropparna tittar upp ur jorden. Önskar att jag var en fågel så jag kunde flyga till Afrika under vintermånaderna. Väntar på värmande sol, ljusa mornar och första myggbettet.

 

Jag längtar till tunna sommarklänningar och en frappuchino i solen på en bänk i Parc Monceau.

Snälla våren, kom snart!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.