C'est la vie

Soft Saturday

 

 

Bonjour! Det är lördag och innan klockan tre har jag inte så mycket planerat. Jag åt precis gröt till frukost vilket känns passande eftersom jag ska träffa tjejerna för en afternoon tea med bakelser i eftermiddag.

 

Jag tänkte passa på när jag väl har tid och ork och rensa och städa lite i garderoberna. Eftersom det är tråkigt väder ute har jag ingen lust att gå ut. Egentligen är det nog det jag borde göra eftersom Christophe är sjuk och går runt och nyser och hostar hela tiden utan att hålla för med armen eller handen. I morse hostade han mig rakt i ansiktet. Jag blir galen på honom, haha! Det blir väl jag som ligger där med en hemsk infektion nästa vecka. May god be with me.

 

Nu ska jag först titta lite på en fransk film med Audrey Tatou som Christophe kollar på.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor Engström

    Så mysigt med afternoon tea! Efter brunchens glasdagar känns det som om detta är den nya "innegrejen". Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag! Kram

  • Aaron

    What’s the buzz in Paris now after Gerard Depardieu’s dramatic exit for Russia? 75 percent seems kinda steep tax rate, heck, we can’t even get them to pay half that, haha, since most of the wealthy evade their share anyways or pay a pittance on capital gains.

  • Christine&Paris

    Hmm, not really into that whole story but I asked b-friend about it and apparently it’s mostly Putin who wanted to give Depardieu russian citizenship and not really himself who asked for it. But like I said, don’t really know the buzz in Paris in that matter 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.