C'est la vie

#flashbackfriday ~ Stockholm 3.0

IMG_2940 IMG_2876
IMG_2664

IMG_2689 IMG_2740 IMG_2870

IMG_2839IMG_2650Låt oss tjuvstarta helgen med att kika tillbaka i minnesbalken och bildarkivet. Denna gången åker vi tillbaka till Stockholm i början på maj månad. Det  var en så himla bra helg. Strosande i Gamla Stan, mjukglass med strössel, frasiga hotellakan, drinkar i kvällssolen vid vattnet, utsikter som fungerar som balsam för själen och mysiga lyxfrukostar. Framförallt underbara stunder med människor jag tycker om. Det är sådana minnen jag tänker tillbaka på när livet går i motvind.

Just nu planerar jag för ett helt annat resmål, betydligt mer söderut. Jag ska bara boka allt så lovar jag att berätta för er sen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *