C'est la vie

Can you believe it?

IMG_3702

Jag var precis så smart att jag tappade ett stenhårt och fryst glasspaket på min fot. Eller det gled ur det mini-lilla frysfacket och landade fel helt enkelt. Jag fick bita mig i tungan för att inte skrika rakt ut. Herre min skapare vad det gjorde ont. Ironiskt nog tog jag sen glasspaketet och kylde ner foten. Jag tar det som ett tecken på att jag behöver en större frys, och att gud vill att jag ska äta resten av glassen till efterrätt. Det var nog en skänk från ovan. Säger vi. Mycket snack om gud här men tro det eller ej så är jag faktiskt lite religiös. Eller jag tror kanske inte på gud, men jag tror att vissa delar av Bibeln har hänt på riktigt, och så är jag nästan säker på att det finns skyddsänglar. Ni vet när man är nära en olycka men så händer något osannolikt så att inget hemskt händer. Jag vill i alla fall tänka att min farmor finns omkring mig och skyddar mig ibland. Kalla mig flummig men jag tror nog faktiskt på ödet också. Vissa saker händer av en anledning.

Tror ni på något? Vad i så fall? Jag tänker att alla svenskar i princip är ateister, men så är det ju säkert inte.

Den här bilden tog jag förresten från köksfönstret igår kväll. Hur vackert är det inte? Hashtag, no filter. Nu ska jag fixa lite middag, bädda rent sängen och krypa ner under täcket. Jag behöver komma igång igen med det som kallas det nyttiga livet så i morgon ska jag upp tidigt och träna Pilates med Stina. Jag behöver ju i alla fall det om jag ska kunna leva det goda livet också.

0

0 kommentarer

  • christinestories

    Haha, ja när man har flyt så väljer man ju att tro att det kanske finns en gud i alla fall 😉 Åh härligt, då har du något att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.