Weekend

C’est le weekend!

IMG_3517 IMG_3515
IMG_3493

Jag började min dag med ett pilates-pass. Det var inte nådigt kan jag tala om för er. Jag var helt slut efteråt, men det var minst sagt en bra start på dagen. Efter en dusch så cyklade jag bort till Fyn där även Stina gjorde mig sällskap. Jag har bland annat sökt ett jobb, fått hjälp med korrekturläsning av min kompis Andrew (älskar mina snälla vänner!), bokat en tågresa samt tre nätter på ett supergulligt B&B och lagt ut en annons på Blocket. Förutom en promenad bort till St Knuts Torg och en lunch på Spoonery så har jag suttit här sedan tidig eftermiddag. Med andra ord är det dags att kasta in handduken och ta helg. Jag ska cykla hem och fixa några grejer i lägenheten innan jag tar bussen bort till kvarteret där jag växte upp. Linnea bjöd hem mig till sig så jag ska spendera fredagskvällen med henne och lilla Aline som bara är ett par månader gammal. Det blir mysigt.

Bilderna är från när jag var i Landskrona för några veckor sedan, men jag har helt glömt bort att lägga upp dem. De får representera helgens planer. Glass, god mat, vin och avkoppling i solen står på agendan. Jag måste däremot göra lite nytta också. Efter feedback från Stina så insåg jag att mitt CV är lite rörigt så jag jag fixa till det så det blir mer överskådligt. Det är lätt att man blir hemmablind och då är det skönt med vänner som kan se saker från en annan synvinkel. Träna tänkte jag också försöka hinna med.

Hoppas att ni får en helt underbar fredagskväll!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.