C'est la vie

Finally Friday!

 

 

Äntligen är det fredag. Det var med lättnad jag stängde datorn tio över fem och lämnade kontoret för en 2-dagarspaus. Äntligen kan jag andas ut, vila och återhämta mig. Jag har jobbat väldigt mycket denna veckan och varken sovit eller ätit tillräckligt. Tack och lov för mina fina kollegor som finns där och piggar upp mig med kaffe och dåliga skämt som får mig att glömma att det gör ont i hjärtat, även om det bara är för en stund.

 

Efter jobbet idag var jag och tittade på en lägenhet. Läget är nästan oslagbart. Dessutom kan jag behålla mitt gymkort (om jag nu får tid att använda det någon gång snart) eftersom det fortfarande är gångavstånd till gymmet. 

 

Nu ska jag iväg och träffa en vän för en fredagsdrink. Det är precis vad jag behöver nu.

 

Bon week-end!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.