Movies & TV

A ball at the movies

 

 

I Paris sjunde arrondissement hittar du biografen La Pagode. De visar bara ett fåtal filmer åt gången men både franska och utländska. De senare är alltid i originalspråk och undertexter. Det finns två salonger, varav den ena är en gammal balsal med vacker interiör och antika detaljer. Det hela gör bioupplevelsen lite unik och speciell. Den är betydligt mysigare än de där stora biosalongerna på Champs Elysées, där det ofta är dålig luft och alldeles för mycket folk. Här sitter du rymligt på sköna stolar. Den vackra trädgården bredvid får du inte missa heller!

 

Filmen vi såg var förresten American Hustle. Jag tyckte den var bra, men lite rörig. Sedan kunde de slängt in lite fler humoristiska scener och kortat ner den en halvtimme. Jag blev lite besviken då den trots allt nominerats till en Oscar. Skådespelarinsatserna var dock riktigt bra – speciellt Jennifer Lawrence som jag tycker är klockren i den här filmen.

 

 

0

0 kommentarer

  • Gabriella

    Åh gick förbi den några gånger när jag skulle till ambassaden förra året, tyckte att den såg så fin och häftig ut mitt bland alla parisiska byggnader! Gillade också American Hustle, lite rörig, men som sagt är skådespelarna klockrena! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.