C'est la vie

En vändpunkt

 

Den här helgen blev ganska så bra til slut, trots en mindre rolig start på den. När jag får en chans att koppla av och inte stressa så inser jag att jag behöver göra det oftare. Denna veckan tänker jag vara snäll mot min kropp och själ. Detoxa, ladda energi och undvika stressiga vardagsmoment. Jag ska fokusera på träning, sömn och att äta bra mat för det har jag försummat den senaste tiden. Jag märker att jag mentalt orkar mer när jag tar hand om mig själv. Dessutom tror jag att allt detta sockerintag är boven i dramat till mina humörsvängningar. Så jag ska testa om det förändras till det bättre om jag får i mig bättre kolhydrater. 

 

Nu bara hoppas jag att ingen på jobbet fyller år denna veckan eller hittar någon annan anledning till att ta med sig en tårta. Det blir en prövning för min bristande självdisciplin. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.