Things I like

En lördag på ett tak i Paris


Redo att hugga in.


God sallad!


Solar ryggen, haha.


Linneas specialitet? Äta jordgubbar med nutella!


Gott!

Jag hade en så himla bra helg. Särskilt lördagen. I går eftermiddag åkte jag och mötte Linnea. Vi köpte med oss massa gott, sen åkte vi hem till henne och gjorde en sallad som vi åt på hennes balkong. Där stannade vi resterande tid. Solade, åt jordgubbar, skrattade åt hur illa var svenska blivit(vi översätter rakt av från franska och engelska… det blir rätt kul när jag säger ”det blir för många karaktärer när jag skriver sms”) och snackade skit. Åh det var så mysigt. Jag tycker nästan att vi får göra tradition av det! 🙂

Nu ska jag köra ett snabbt men intensivt träningspass. Hur? Kuta upp sex våningar. Haha!

0

0 kommentarer

  • Karin

    Haha, men det är ju perfekt det där med sjätte våningen! Då är man ju liksom TVUNGEN att träna. Man har inget val! dessutom är ju den bästa motionen vardagsmotionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.